Кошик
892 відгуків
Более 3500 сертифицированных товаров для здоровья и красоты.
+380 67 598-57-56
+380 (67) 481-83-85
+380 (99) 439-06-69
+380 (51) 270-17-71

Мигдальне масло натуральне 50 мл

  • Немає в наявності

78 грн

Мінімальна сума замовлення на сайті — 100 грн.

+380 (67) 481-83-85
  • +380 (99) 439-06-69
  • +380 (51) 270-17-71
  • +380 (44) 232-03-74
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Мигдальне масло натуральне 50 мл
Мигдальне масло натуральне 50 млНемає в наявності
78 грн
+380 (67) 481-83-85
  • +380 (99) 439-06-69
  • +380 (51) 270-17-71
  • +380 (44) 232-03-74

Опис

Форма випуску: 50 мл

Виробник:

Ароматика

Свідчення:

Отримують з насіння мигдалю звичайного — Amygdalus communis L. або A. dulcis Mill. (родина рожеві – Rosaceae).

Мигдаль звичайний — невелике дерево або чагарник 6-10 м заввишки з білими або світло-рожевими квітками. Плід — костянковидный, зверху повстяний, з сухим шкірястим экзокарпием, який при дозріванні легко відокремлюється від дерев'янистої кісточки. Існує дві морфологічно мало відмінні форми мигдалю – гірка та солодка. У дикорослого гіркого мигдалю поверхня кісточки гладка, а ядро насіння гірке. У солодких форм поверхня кісточки дірчастих-ямчата, а насіннєве ядро солодке.

Насіння солодкого мигдалю містять 30-62 % жирного масла, до 20 % білка, до 10 % сахарози, глюкози, слизу, ферменти, вітаміни (В1, В2, В5,В6, РР, С, каротин), дубильні речовини, аспарагін, холін, близько 20 макро - та мікроелементів. Ядра солодкого культурного мигдалю використовуються для отримання жирної олії, а також є цінним дієтичним продуктом.

Насіння гіркого мигдалю відрізняються меншим вмістом цукрів (3-5 %) і жирної олії (35-38 %). Ядра гіркого мигдалю неїстівні через наявність гликозиду синильної кислоти амігдаліна (1,5–8 %): вони гіркі на смак і токсичні, так як під дією ферменту эмульсина (він є в ядрах плода) і соляної кислоти шлункового соку амігдалин розпадається на глюкозу, бензойный альдегід і дуже отруйну синильну кислоту.

Походження та поширення рослини.У дикорослому стані горькоминдальные форми зустрічаються в горах Копет–Дагу, на Тянь–Шані, у Вірменії, Каліфорнії, Південній Америці. Солодкі форми мигдалю широко культивуються в усьому світі. Первинний осередок формування знаходиться в Передній Азії і в прилеглих районах, включаючи Середземномор'ї і Середню Азію. Історичні відомості

Латинська назва мигдалю походить від сирійського al-mugdala — красиве дерево. Так древні називали його за зовнішній вигляд і цілющі властивості плодів. Знаменита єгипетська цариця Клеопатра (I ст. до н. е.) пов'язувала красивий вигляд свого випещеного тіла з цілющою дією жирових крапель Амігдаліна. Клеопатра присвятила цілющим властивостям мигдалю значну частину свого рецептурного довідника краси.

У древній медицині використовувалися камедь, ядра і жирне масло з насіння. Плоди мигдалю широко використовував у своїй практиці Авіценна. Ядра мигдалю рекомендувалися в основному в якості загальнозміцнюючого, ранозагоювальний, пом'якшувальний і антитоксичного кошти. Гіркий мигдаль в давнину використовували в косметиці та дерматології від веснянок, плям на шкірі, від сонячних опіків, синців, а в суміші з вином – від кропив'янки. Вважалося, що масло допомагає при лікуванні розтягнення зв'язок, а також болю і шуму у вухах.

Властивості і склад олії. Мигдальне олія невисихаюча, майже безбарвна або жовтувата, без запаху, з приємним смаком. В його складі містяться жирні кислоти і неомыляемые речовини (близько 0,5%) — фітостерини, вітаміни (в тому числі вітамін Е). Жирні кислоти в основному представлені гліцериди олеїнової (70%), лінолевої (20%), пальмітинової (3%) кислот.

Дія та показання до застосування олії. Жирне мигдальне масло відноситься до класичних видів косметичної сировини. Воно входить до складу багатьох косметичних засобів, переважно поживних і нічних кремів. Олія виявляє регенеруючу, протизапальну, ранозагоювальну, зволожуючу, тонізуючу дію. Його використовують при лікуванні пролежнів, герпесу, опіків, саден, ран. Мигдальне масло рекомендують у чистому вигляді та у складі лікувальних і косметичних мазей або емульсій як протизапальну, протисвербіжну, пом'якшувальний, обволікаючий засіб для догляду за шкірою як дітей, так і літніх людей. Його використовують для масажу проблемних зон при целюліті, обробки огрубілих ділянок шкіри і при видимому судинному малюнку на шкірі.

Мигдальне масло в чистому вигляді, а також у складі аромасмесей або гововых косметичних засобів є ефективним тонізуючим засобом для шкіри всіх типів. При повсякденному догляді за шкірою воно сприяє її омолодженню, усунення та профілактики зморшок. Мигдальна олія усуває сухість, лущення, запалення шкіри, які викликані впливом агресивних факторів зовнішнього середовища. Його рекомендують для поліпшення росту і зміцнення волосся у вигляді масок або в складі миючих засобів.

Масло, отримане холодним пресуванням, застосовується всередину при гастритах, колітах, запорах (особливо у грудних дітей) і як основа для лініментів.

Інше застосування. Рафінована мигдальне масло, отримане гарячим пресуванням, використовується в парфумерній промисловості і як харчовий продукт, а нерафінована - у миловарінні для виробництва кращих сортів мила. Добре очищене мигдальне масло використовується в якості розчинника для ін'єкційних препаратів, приготовлених на жировій основі (наприклад, препарати камфори).

Протипоказання:

Індивідуальна непереносимість.

Спосіб застосування:

Масаж: кілька крапель масла нанести на кінчики пальців і втерти в шкіру. Мигдальне масло може бути використане при цьому в чистому вигляді, в суміші з іншими жирними оліями (авокадо, персиковим, виноградних кісточок або жожоба) в рівних пропорціях або в аромакомпозиціі як базова з додаванням ефірних олій (2-3 краплі на 1 столову ложку жирової основи). Для масажу волосистої частини голови можна використовують або чисте мигдальне масло, або змішують його з маслом жожоба у співвідношенні 1:1.
Збагачення косметичних засобів: 10 крапель мигдалевої олії додати до 10 г крему або 10 мл тоніка або лосьйону; на 100 мл шампуню або бальзаму для волосся додати 7-10 мл мигдалевого масла.
Маски, аплікації, змащування: для цих процедур мигдальне масло можна використовувати в чистому вигляді, в суміші з іншими рослинними оліями в рівних пропорціях або в аромасмеси як основу для розчинення ефірних масел. Для аплікацій на проблемні ділянки тіла, шию, обличчя при в'ялій і втомленою шкірі, а також для масок від зморшок навколо очей рекомендують аромасмесь, приготовану з додаванням до 1 ст ложці жирової основи по 1-2 краплі санталового, рожевого і лиметтового ефірних масел. Просочені цією сумішшю серветки накладати на проблемні зони на 15-20 хв 1-2 рази на день.
При герпесі уражені ділянки змазують 4-5 разів у день мигдальним маслом, змішаним з ефірними маслами лаванди або чайного дерева в рівних пропорціях.
Затвердіння на шкірі змащувати 2-3 рази в день чистим мигдальним маслом або аромасмесью з додаванням ефірних масел чайного дерева, лаванди або майорану (по 1-2 краплі на 1 ст. ложку жирової основи).

Склад:

Мигдалевих горіхів масло

Застосовується при:

Пролежні, Виразки, Опіки, Садна, Целюліт, Зморшки, Сухість шкіри, Лущення шкіри, Випадіння волосся

Категорії товару:

Олії ефірні, косметичні

Ці та інші товари ви можете придбати в нашому інтернет-магазині svitzdorovya.com

Інформація для замовлення

  • Ціна: 78 грн

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner