Кошик
659 відгуків
Более 3500 сертифицированных товаров для здоровья и красоты.
+380 67 598-57-56
+380674818385
+380994390669
+380512701771
+380442320374

Ефірне масло кедрове

71 грн.

Мінімальна сума замовлення на сайті — 100 грн.

В наявності
Зателефонуйте мені
Ефірне масло кедрове
Ефірне масло кедрове
71 грн.
В наявності
Купити
Зателефонуйте мені
  • +380 показати номер +380674818385
  • +380994390669
  • +380512701771
  • +380442320374
  • +380 показати номер +380674818385
  • +380994390669
  • +380512701771
  • +380442320374
  
  
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.

Форма випуску: 10 мл

Виробник:

Ароматика

Свідчення:

Отримують тривалої (10 — 12 годин) паровий дистиляцією з подрібненої деревини ялівцю віргінського - Juniperus virginiana L. (родина кипарисові - Cupressaceae), званого на батьківщині південним червоним кедром.

У давнину назву «кедр» відносилося до священного ліванського кедру — Cedrus libani, з ароматичною деревини якого будували храми (наприклад, храм царя Соломона в Єрусалимі або врата храмів у Давньому Єгипті), а також використовували смолу для релігійних воскурение. В даний час природні популяції ліванського кедра майже повністю винищені. У той же час в різних місцевостях назва «кедр» вживали для різних місцевих хвойних дерев з пахучої деревиною. Так «сибірським кедром» називають сосну сибірську — Pinus sibirica, в США і Мексиці техаським кедром називають ялівець мексиканський — Juniperus mexicana, а південним червоним кедром називають ялівець віргінський - Juniperus virginiana. У комерційної практиці «кедровими» оліями називають ефірні олії, отримані з кедра атласського, гімалайського кедра і деяких видів ялівців, кипарисів і кипарисовиков. Загальним для цих масел є наявність в їх складі трициклічного сесквитерпенового спирту кедрола (цедрола), який є цінним компонентом для парфумерної промисловості, де він і його похідні застосовуються як фіксатори.

Застосовується при інфекціях носоглотки, дихальних та сечовивідних шляхів. Знімає запалення при артритах, міозитах, остеохондрозі. Усуває запальні реакції на шкірі, підвищує її пружність. Перешкоджає випаданню волосся і утворення лупи. Рекомендується при безсонні, передменструальному синдромі, прояви тривоги, страху, гніву, істерії. Прекрасний засіб проти целюліту і для боротьби із зайвою вагою.

Походження рослини: -

Поширення рослини: ендемік Північної Америки.

Властивості масла: в'язка безбарвна, світло-жовта або світло-коричнева рідина з м'яким дуже стійким бальзамічним кедровим запахом. При кімнатній температурі частково застигає. З часом у маслі може виділятися осад з голчастих кристалів кедрола (цедрола).

Дія: болезаспокійливу, сечогінну, відхаркувальну, заспокійливу, тонізуючу, бактерицидну, противірусну, микосептическое, протизапальну, імуномодулюючу, могутню антиоксидантну, антиалергічну, спазмолітичну, інсектицидну.

Надає стимулюючу дію на серцево-судинну систему, покращує кровообіг і провідність у міокарді, сприяє виведенню шлаків з організму. Підвищує прохідність дихальних шляхів, знижує інтоксикацію при бронхолегеневій патології. Покращує тканинне дихання. Нормалізує ліпідний обмін. Стимулює роботу нирок, має виражений сечогінний ефект. Надає заспокійливу дію, викликає почуття комфорту, усуває нервозність. Підвищує фізичну і розумову працездатність. Прекрасний адаптоген.

Підвищує неспецифічні фактори захисту: лізоцим, фагоцитарну активність лейкоцитів, бета-лізин, бактерицидність шкіри. Нормалізує стан В - і Т-ланок імунної системи.

Омолоджує шкіру, підвищує її пружність. Заспокоює роздратовану шкіру. Усуває запальні реакції на шкірі. Перешкоджає випаданню волосся і утворення лупи. Прекрасний засіб проти целюліту і для боротьби із зайвою вагою.

Поєднується з маслом бергамота, лимона, ісопу, шавлії, жасмину, кипариса, кориці, лаванди, ладану, лимона, ялівцю, неролі, троянди, розмарину. Компліментарні олії грейпфрута, рожевого дерева, іланг-ілангу.

Показання до застосування: хронічний бронхіт, трахеїт, профілактика ОРЗ і грипу, цистит, ревматизм, артрити, міозити, остеохондроз, подагра, стреси, тривога, страхи, напади гніву, агресії, істерії, безсоння, порушення серцевого ритму, гнійні рани, опіки, виразки, висип, подразнення шкіри, фурункульоз, нариви, шкірні інфекції, дерматози, імпетиго, екзема.

Антисептичні і стягують властивості масла особливо благотворно позначаються на стані жирної шкіри, сприяють позбавленню від вугрів і прищів. Масло ефективно при висипу нейро-гормональної походження, інфільтратах, плями на шкірі. Воно допомагає очистити шкіру від кірок, нагноєнь, а також справитися з такими хронічними захворюваннями, як дерматит та псоріаз. Гарний тонізуючий засіб для волосся. Ефективно при себореї шкіри голови, лупі і випаданні волосся.

Один з кращих адаптогенів. Добре допомагає при метеозалежності, магнітних бурях, десинхронозах. Застосовують для кращої адаптації при переїздах в інші часові пояси та кліматичні зони. Благотворно впливає на людину в стані нервового напруження і тривоги. Використовується для підвищення розумової працездатності і медитації.

Інше застосування: як сильний фіксатор і компонент віддушок для ароматизації мив, кімнатних розпилювачів, дезінфектантів та інших виробів побутової хімії, рідше — як компонент парфумерних композицій, але головним чином — для виділення цедрола і цедрена, що використовуються при отриманні запашних речовин — цедрилацетата, цедрилметалового ефіру, ацетилцедрена та інших. Використовується для антимольной ароматизації шаф і гардеробів. Деревина південного кедра має червонуватий колір, м'яка, легка в обробці і використовується в столярній і олівцевому виробництві.

Основні компоненти олії: кедрол (18 - 38%), туйопсен, туйопсен 3, кедрен, альфа-пінен, изолонгифолен, альфа-лонгипинен, акорадиен, чамигрен, купарен, бета-химачален, епі-кедрол, альфа-бісаболол.

Протипоказання:

не застосовувати при вагітності, дітям до 12 років, підвищеної нервової збудливості, епілепсії та гострих запальних процесах у нирках (пієлонефрити, гломерулонефрити). З обережністю використовувати при гіпертонічній хворобі. Небажано застосовувати безперервно більше трьох тижнів.

Фототоксичний ефект відсутній, однак спостерігалися випадки пігментації шкіри. Може викликати подразнення на дуже чутливій шкірі. При передозуванні чинить подразнюючу дію на шкіру і слизові оболонки, а також збуджує і эпилептиформное дію на центральну нервову систему. Необхідно пам'ятати, що застосування кедрового масла несумісне з хіміотерапевтичним лікуванням онкологічних захворювань і прийомом алкоголю (викликає відраза до спиртного).

Спосіб застосування:

для масажу - 5 крапель на 10 мл базисної олії.

Для рефлексомассажа — ефірне і рослинне масло змішують у співвідношенні 1:1.

У ванну - 4-7 крапель масла, попередньо змішаних з емульгатором (1/4 склянки молока, сироватки, розчину меду, морської або кухонної солі).

Для розтирань - 7-8 крапель на 5 мл базисної олії.

В аромалампу - 3-5 крапель, інгалятор — 3 краплі масла (тривалість процедури 5-10 хв).

Для збагачення кремів, тоніків, шампунів — 5 крапель на 5 мл основи.

Склад:

Подрібнена деревина ялівцю віргінського - Juniperus virginiana L

Застосовується при:

Бронхіт, Трахеїт, ГРЗ, Грип, Цистит, Ревматизм, Артрит, Міозит, Остеохондроз, Подагра, Стрес, Тривожність, Страхи, Гнів, Агресія, Істерія, Безсоння, Гнійно-запальні захворювання шкіри, Опік, Виразки, вугрі, Фурункульоз, Шкірний свербіж, Дерматит, Псоріаз, Імпетиго, Екзема, Себорея, Випадання волосся

Категорії товару:

Олії ефірні, косметичні

Ці та інші товари ви можете придбати в нашому інтернет-магазині svitzdorovya.com

  • Ціна: 71 грн.