Кошик
658 відгуків
Более 3500 сертифицированных товаров для здоровья и красоты.
+380 67 598-57-56
+380674818385
+380994390669
+380512701771
+380442320374

Ефірне масло рожевого дерева 10 мл

80 грн.

Мінімальна сума замовлення на сайті — 100 грн.

В наявності
Зателефонуйте мені
Ефірне масло рожевого дерева 10 мл
Ефірне масло рожевого дерева 10 мл
80 грн.
В наявності
Купити
Зателефонуйте мені
  • +380 показати номер +380674818385
  • +380994390669
  • +380512701771
  • +380442320374
  • +380 показати номер +380674818385
  • +380994390669
  • +380512701771
  • +380442320374
  
  
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.

Форма випуску: 10 мл

Виробник:

Ароматика

Свідчення:

Отримують паровий дистиляцією з подрібненої деревини (стружки) рожевого або червоного дерева — Aniba rosaeodora Ducke. (родина лаврові — Lauraceae).

Застосовується при хронічному кашлі та кашлі курця, підвищеному артеріальному тиску, головного болю, стресу, емоційних перевантаженнях, стомленні, куперозах, сухий роздратованою шкірі, бактеріально-вірусних і алергічних дерматитах, нейродермітах, сухій екземі.

Походження рослини: -

Поширення рослини: тропічні ліси в північно-східній частині Південної Америки (французька Гвіана, Бразилія, Перу).

Властивості масла: безбарвна або світло-жовта текуча рідина, що має деревно-квітковим запахом з камфорним відтінком і тоном конвалії.

Дія: антибактеріальний, фунгіцидну, противірусну, антисептичну, заспокійливу, тонізуючу, антидепресивну, регенеруючу, болетамувальну, спазмолітичну, антиконвульсивное, дезодоруючу, інсектицидну. Ароматичний адаптоген. Послаблює неприємні наслідки зміни часових поясів.

Афродизіак (підвищує статеву активність). Нормалізує обмін речовин. Виводить з організму шлаки і токсини.

Надає протизапальну і пом'якшувальну дію на органи дихання. Усуває бронхоспазм. Полегшує хронічний кашель і кашель курця. Дає хороший ефект при сильному, болісному кашлі астматичного характеру. Цінний антисептик для горла.

Знижує артеріальний тиск. Оптимізує мозковий кровообіг. Ефективно при мігрені і частих головних болях різної етіології, особливо що супроводжуються блювотою. Стимулює діяльність мозку.

Надає загальне балансуючу дію на центральну нервову систему. Володіє відмінними заспокійливі й тонізуючі властивості. Ліквідує психологічні наслідки стресів і емоційних перевантажень. Усуває дратівливість, відчуття безсилля, безплідні переживання з приводу допущених промахів і помилок. Сприяє повній релаксації і відновлення сил. Аромат медитації і світлої радості.

У той же час масло надає бадьорить і освіжаючий ефект. Піднімає настрій, відновлює душевну рівновагу (навіть короткочасне вдихання аромату), розслабляє при стресі, допомагає впоратися з депресією та апатією, проганяє «чорні» думки, знімає психічні бар'єри, допомагає у досягненні поставлених цілей та втіленні задуманого. Надає ясність мислення, допомагає зосередитися. Аромат олії володіє тонізуючими властивостями і допомагає зняти втому, що особливо важливо під час тривалого водіння машини або тривалого розумового напруження.

Олія користується гучною славою афродізіака, здатного творити чудеса, відновлюючи лібідо і допомагаючи вирішувати такі проблеми, як імпотенція і фригідність. Цей ерогенний аромат усуває статеву холодність і сексуальну лінь, підвищує чутливість і сприйнятливість до пестощів, сприяючи досягненню оргазму. Вважається, що масло добре допомагає при сексуальному виснаженні. Масло рожевого дерева популярно в косметиці, так як підходить практично до всіх типів шкіри і дає прекрасний лікувальний ефект.

Воно покращує мікроциркуляцію і нормалізує внутрішньошкірної обмін речовин, сприяючи харчування, зволоження, підвищення пружності і еластичності шкіри. Масло сприяє усуненню видимого судинного малюнка, куперозом, стресових плям, реактивної гіперемії, формуючи гомогенну забарвлення і надаючи шкірі красивий свіжий відтінок.

Масло рожевого дерева особливо корисно для сухої, запаленої і шорсткою шкіри. Воно пом'якшує, розгладжує і заспокоює роздратовану суху і чутливу шкіру, підвищує її захисні функції, усуваючи подразнення, лущення, тріщини.

Будучи найсильнішим тоніком, це масло може бути використано для старіючої зморшкуватої шкіри, а також шкіри, яка втратила пружність або стала в'ялою після хвороби або сильного зниження ваги. Використання масла перешкоджає утворенню розтяжок у вагітних жінок. Оскільки масло сприяє регенарации тканин, його застосовують при порізах та інших ушкодженнях шкіри.

Воно також ефективно при бактеріально-вірусних і алергічних дерматитах, нейродермітах, сухій екземі. Масло вважається хорошим репелентом.

Поєднується з маслами базиліка, бергамоту, бей, валеріани, вербени, герані, їли, іланг-ілангу, каяпута, керда, коріандру, лаванди, ладану, ліметта, лимонної трави, майорану, меліси, мірри, мирта, м'яти, найоли, пальмарози, пачулі, петітгрейна, троянди, розмарину, сандалу, сосни, шавлії, фенхеля, чайного дерева, евкаліпта.

Показання до застосування: порушення функцій нервової системи: стрес, порушення психічного рівноваги та психо-емоційне напруження, пригнічений стан, депресія, апатія, головні болі (насамперед часті мігрені).

Як хороший заспокійливий засіб масло рекомендується використовувати при неспокої і стресі у маленьких дітей.

Підвищений артеріальний тиск.

Алергічний висип.

Астматичний кашель.

Застуда, лихоманка, респіраторно-вірусні інфекції.

Хронічні захворювання, викликані порушеннями в імунній системі.

Ефективно допомагає зняти втому (тому масло широко застосовують туристи, мандрівники, водії).

Бактеріально-вірусні та алергічні дерматити, дерматози, нейродерміти, суха екзема, алергічні реакції, вугри.

Засіб догляду для сухої і чутливої шкіри.

Рекомендується використовувати в складі коштів (масло/крем після гоління, суміші масел для догляду за шкірою обличчя і тіла в якості дезодоранту і бактерицидний засіб.

Інше застосування: масло використовується в якості ароматичного компонента в харчовій промисловості (алкогольні та безалкогольні напої), косметиці та парфумерії (переважно чоловічий, а також у складі ароматних і чуттєвих сумішей) і для отримання високоякісного ліналоола (який, проте, в даний час все більше замінюється синтетичним).

Дерево використовують для будівництва, різьблення по дереву і виробництва меблів.

В даний час велика частина деревини експортується в Японію для виготовлення паличок для їжі.

Основні компоненти олії: ліналоол (близько 85%), 1,8-цинеол (6 – 8%), альфа-терпінеол (1 -3%), альфа - і бета-пінен, лімонен, линалоолфураноксид, линалоолпираноксид, оцименол, терпінен-4-ол, нерол, гераніол, альфа-кубебен, бета-елемен, альфа-гурьюнен, эвдесма-4(14),11-дієн, альфа-селінен, кадинен, неролідол, спатуленол, кариофилленоксид, глобулол, кадинол, эвдесмадиенол, эвдесма-7(11)-ен-4-ол, бензилбензоат, цитраль, гераніол, нерол, неролідол, дипентен, метилгептенон, метилгептенол, изовалериановый альдегід.

Протипоказання:

не применять при индивидуальной непереносимости, а также детям младше 6 лет. Следует учитывать, что при беременности эфирное масло розового дерева безопасно после четырехмесячного срока.

Способ применения:

Для массажа - 5-7 капель эфирного масла на 10 мл жирного растительного масла.

Для обогащения кремов и тоников — 5 капель на 5 мл основы.

В аромалампу — 2-5 капель.

В ванну — 8-10 капель масла, предварительно смешанных с эмульгатором (1/4—1/3 стакана молока, сыворотки, раствора морской или кухонной соли).

Состав:

Древесина (стружка) розового, или красного дерева — Aniba rosaeodora Ducke.

Застосовується при:

Стрес, Депресія, Психоемоційні навантаження, Головні болі, Підвищений артеріальний тиск, Алергічний висип, Бронхіальна астма, ГРЗ, Хронічна втома, Дерматит, Нейродерміт, Сухість шкіри, Чутливість шкіри

Категорії товару:

Олії ефірні, косметичні

Ці та інші товари ви можете придбати в нашому інтернет-магазині svitzdorovya.com

  • Ціна: 80 грн.